Ricoh MP C2051

A3-A4
Add to cart
  • Description

kopiëren, afdrukken, scannen

A3 A4 kleuren multifunctional

Goedkoopsteprinter komt met een nieuwe machine in haar segment!

Iedereen houdt van kleur. Als u kleur op de juiste manier gebruikt, is het een invloedrijk zakelijk middel. Door het betaalbaar afdrukken in kleur in huis te halen, bespaart een bedrijf op kosten voor drukwerk dat ze voorheen uit moest besteden. De geavanceerde MFP’s van Ricoh bevatten een maximuminstelling die bepaalt hoeveel een individuele gebruiker mag afdrukken. Dit geeft meer controle over de afdrukkosten en het vermindert de totale kosten voor het bezit van deze systemen. 
  
De workflow en de samenwerking tussen de medewerkers worden verbeterd door de documenten elektronisch opslaan en verdelen van documenten. De Aficio MP C2051 past perfect in de digitale workflow. Deze systemen bieden afdrukken, kopiëren, faxen en scannen over het gehele netwerk: de gebruiker scant de documenten rechtstreeks naar zijn e-mailinbox, netwerkmappen, SD-kaarten en USB-sticks.

De gevoelige gegevens worden beschermd door de uitmuntende beveiligingsfuncties van de MFP's. De standaard HDD-coderingseenheid codeert de gegevens die op de harde schijf worden opgeslagen. Door gebruik te maken van de ingebouwde Data Overwrite Security Unit kunnen opgeslagen en tijdelijke gegevens overschreven worden om veilig bewaard te worden. Optionele beveiligingspakketten zoals gegevensbeveiliging voor kopiëren, kaartverificatie en beveiligd vrijgeven van afdrukken zijn daarnaast beschikbaar.

De geavanceerde technologie van de compacte MFP's is in een verrassend klein systeem verwerkt. Ze passen onopvallend in verschillende locaties, waardoor essentiële functionaliteiten binnen handbereik zijn. Zelfs de optionele finisher van 500 vellen, de perforeereenheid en de enveloplade zijn intern verwerkt. Er is dus niets wat het kleine, ruimtebesparende design in gevaar brengt.

De Aficio MP C2051 is ontworpen om duurzaam zakendoen eenvoudiger te maken. De standaard duplexeenheid bespaart papier en stroom. Ricoh helpt haar klanten om de impact die hun bedrijf op het milieu heeft, te verminderen. Dit doet ze met haar unieke PxP-toner en energiebesparende QSU-technologieën. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de MFP's een van de laagste energieverbruiken in hun klasse hebben. Dit helpt om de C02-uitstoot en bedrijfskosten te verminderen en het onderstreept de milieuvriendelijke strategieën en bedrijfsprestaties.

MP C2051 highlights… 
• Voordelige kleuren van hoge kwaliteit worden met dezelfde snelheid afgedrukt als zwart-wit: 20/25 ppm 
• Multifunctioneel: kopiëren, afdrukken, scannen en (optioneel) faxen 
• Milieuvriendelijke technologieën zorgen voor energie- en kostenbesparingen 
• Geavanceerde eigenschappen vereenvoudigen de workflow, wat tijd, ruimte en geld bespaart 
• Verbeterde beveiligingsfuncties beschermen de gegevens en helpen om aan wet- en regelgeving te voldoen

De machine wordt geleverd met 6 maanden garantie!