Geluidsafschermer / Oorkap Kind tot ca. groep 6 Blauw

DKT Eduline
DKT-GAFS08-B
8718868377388
vanaf € 9,75
    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving


 

Voorkom dat kinderen tijdens het werk afgeleid worden met deze geluidsafschermer van DKT. De GAFS08 is een speciaal ontworpen model, kleiner dan andere modellen, waardoor deze geschikt is voor kinderen vanaf ca. 1 jaar oud. Daarnaast is deze geluidsafschermer perfect geschikt voor gebruik bij festivals, vuurwerkshows en andere evenementen waar harde geluiden worden geproduceerd. Zo beschermt u de oortjes van uw kind tegen gehoorschade.

De GAFS08 is uitgerust met zachte vulling en een verstelbare hoofdband, zodat deze comfortabel zit en gemakkelijk aan te passen is aan de grootte van het hoofd van uw kind. De oorkussens zorgen voor een aangename pasvorm, zelfs na langdurig gebruik.

De geluidsreductie van de DKT-GAFS08 bedraagt tot 23 dB, waardoor uw kinderen beter geconcentreerd kunnen blijven tijdens het werk en minder afgeleid worden door geluiden van buitenaf. Dit komt de prestaties ten goede.

Kortom, de DKT-GAFS08 is een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare geluidsafschermer voor hun kinderen. Met zijn comfortabele pasvorm, uitstekende geluidsreductie en duurzaam ontwerp zal deze geluidsafschermer zeker aan uw eisen voldoen.Gerelateerde Producten