DKT Lichtgewicht hoofdtelefoon Mix Geel/Groen/Rood

DKT Eduline
DKT-KT867RDYEGR
8718868377739
vanaf € 2,50
    Levertijd:1-2- werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Cheapy Lichtgewicht koptelefoon kleurenmix van Gele,Groen en Rode koptelefoons.

Met deze budget koptelefoon van ons huismerk met de verstelbare draaibare oorschelpen is luisteren en opruimen gemakkelijk.

Als vanzelfsprekend is dit model voorzien van een CE en ROHS keurmerk waardoor u het gerust binnen onderwijs en zorg kunt gebruiken. Om deze reden wordt deze hoofdtelefoon veel gekocht door Musea, Onderwijs- en Zorginstellingen. Ook voor uw school of bedrijf is deze hoofdtelefoon een aanrader. Goed en goedkoop

Het model is in grootte verstelbaar. Het lichte gewicht zorgt voor draagcomfort voor volwassenen maar ook op de kleinste hoofdjes.
Het snoer is 1,2 meter lang en enkelzijdig aan de koptelefoon bevestigd. De haakse stekker maakt deze hoofdtelefoon bijzonder geschikt voor gebruik in de schoolklas met de Ipad of Chromebook.

- Verstelbaar, zodat iedereen de koptelefoon kan dragen.- Versterkte kabelaansluiting.- Licht flexibel waardoor de koptelefoon tegen een stootje kan.- Zeer populair bij scholen voor het gebruik door leerlingen door de lage prijs.- Ideaal als uw huidige hoofdtelefoons duur zijn en snel stuk gaan.- Milieuvriendelijke CE, RoHS certificaten.

 

Ingeval u hygienehoesjes wenst te gebruiken over de oorschelp kunt u de 7cm variant gebruiken.

Deze zijn leverbaar in 3 kleuren, wit, zwart en blauw.

U kunt ze hier bestelen.


Koptelefoon o.a. geschikt voor:
- Scholen (basis, voorgezet, MBO, HBO ect.)- Zorg- Bedrijven- Beurzen
Gerelateerde Producten