DKT Eduline Flexifoon verstelbaar Blauw/Oranje

DKT Eduline
DKT-KT103BO
8718868377326
vanaf € 16,49
  Levertijd:1-2 werkdagen
Koop
 • Beschrijving

 

Op zoek naar een hoofdtelefoon die tegen een stootje kan? Kinderen hebben vaak een talent om hoofdtelefoons snel stuk te krijgen, maar met de DKT Eduline Flexifoon hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij hebben gebruik gemaakt van het vrijwel onverwoestbare "EVA materiaal", wat zowel veilig als flexibel, stevig, zacht en licht is en zeer comfortabel op het hoofd rust. In moderne frisse kleuren blauw met een oranje oorschelp.

Deze kinderhoofdtelefoon voldoet natuurlijk aan alle hedendaagse kwaliteitseisen en is voorzien van CE en ROHS certificaten. Wij hebben de DKT Eduline Flexifoon speciaal ontworpen voor gebruik in de klas, maar hij is ook zeer geschikt voor gebruik thuis of onderweg.

Belangrijk om te weten: deze hoofdtelefoon heeft een lager maximaal volume dan hoofdtelefoons voor volwassenen en is begrensd tot 85dB om de oren van uw kind te beschermen tegen te hard geluid en gehoorbeschadiging te voorkomen. Bovendien is de begrenzing van geluiden van buitenaf ca. 12dB, waardoor prikkels van buitenaf goed worden afgeschermd.

Onze kinderhoofdtelefoons zijn in grootte verstelbaar en daardoor geschikt voor een gehele basisschoolperiode. Zoekt u een hufterproof koptelefoon? Dan is de DKT Eduline Flexifoon de juiste oplossing voor u!

Als achtergrond informatie : de maximale geluidsdruk voor een volwassene is 100dB. Dat is een verschil van 15 dB. Weet ook dat 3dB de helft van het geluid is. Het verschil tussen een volwassene en een kind hoofdtelefoon is dus ongeveer 5x de helft van het geluid. En dat is een groot verschil.

 

Bijzonder flexibel en onbreekbaar. In grootte verstelbaar zodat de hoofdtelefoon altijd past.


Zachte geluidsisolerende oorkussens.

Doorkoppelbaar, Met meerdere personen naar dezelfde geluidsdrager luisteren.

Kies zelf uw type afneembare kabel met of zonder microfoon. Eenvoudig te verwisselen.


 • Speciaal voor kinderen in de basisschool leeftijd
 • Zeer flexibel materiaal
 • Versterkte aansluitingen
 • In grootte verstelbaar
 • Knaagvriendelijke kabel
 • Geschikt voor computer, tablet, chromebook, ipad etc.
 • Zachte geluidsisolerende oorkussens
 • Begrensd tot 85dB ter bescherming van de oren.
Voor deze hoofdtelefoon adviseren wij het gebruik van een hygiënehoesje van 7cm doorsnee. Deze zijn in meerdere kleuren leverbaar. Klik hier
Gerelateerde Producten